Andrushivka

Вы пришли как Гості
Ваш IP адрес: 3.135.202.224
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 20.04.2024 12:57

Вітаємо Вас, Гості, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Друзья сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Ви були у нас на форумі? Як він вам?
Всього відповідей: 206

Популярные тэги

скачать бесплатно антивирус, карта Житомира, телефонный справочник г. Киева,Андрушівка Фото Відео, Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
1 2 »
АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 05.01.2010 |Голосов: 0

народився та виріс в с. Червона Волока 14.10.1960р. 1978 р. - закінчив Червоненську середню школу Лугинського району Житомирської обл. 1980 р. - закінчив Одеське культосвітнє училище за спеціальністю художник-оформлювач. 1980 - 1982 рр. - служба в Радянській армії 1982 – 1984 рр. - художник-оформлювач ЖЗОК 1984 р. - художник-оформлювач Андрушівського БК цукрового заводу. З 1985 р. вчитель образотворчого мистецтва в Андрушівській ЗОШ I-IIIст. №1. З 1988 р. – керівник районного методоб’єднання вчителів образотворчого мистецтва. 2009 р. – член молодіжної творчої спілки художників і мистецтвознавців Житомирської області. Нагороди: Почесна грамота дирекції школи 1997 р. Грамота районного відділу культури 1988р. Подяка Управління культури обласної державної адміністрації 2002р. Подяк ... Читати далі »

АвторАвтор: КЛОУН | ДатаДата: 09.06.2007 |Голосов: 6
Написано від імені Новоград - Волинця.

Из истории градостроительства Новограда-Волынского

Впервые наш город упоминается под названием Возвягель в 1256 г. в «Галицко-Волынской летописи». Годом позже, из-за непокорности его жителей он был сожжён дружиной князя Даниила Галицкого. Недавние археологические раскопки городища на правом берегу Случи, описанного ещё в конце Х I Х в. В.Антоновичем,1 позволили определить местоположение, примерные размеры и особенности быта этого древнего города. Новое поселение возникло много лет спустя на левом обрывистом берегу Случи. В первой половине Х V в. оно упоминается как село Звягель, а в 1570 г. как местечко, состоящее из 161 дома.2 Ядром нового поселения стал замок, построенный в 1507 г. по приказу князя Константина Острожского. В непосредственной близости от замка располагалась базарная площадь, несколько улиц, княжеский дворец, костёл. В 1620 г. в Звягеле было пять улиц и два предместья с общим числом дворов 403.3 Во время осво ... Читати далі »

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 21.05.2007 |Голосов: 2
Правила паркура или Кодекс трейсера.

Об окружающих людях.
Уважай мнение окружающих тебя людей независимо от того насколько ты с ним согласен.

Не дерзи тем, кто интересуется паркуром и собственно тем, чем ты занимаешься — старайся ответить на вопросы людей.

Уважай местное население- это все-таки их территория. При просьбе уйти с места, где ты тренируешься, постарайся объяснить суть того, что ты делаешь и твое отличие от хулигана. Если это не поможет — без спора уйди.

О месте тренировок.
Уважай место для тренировок т. к. не ты его построил и не ты им владеешь.

Не сори на местах тренировок. Уважай нелегкий и малооплачиваемый труд уборщиков и не давай им лишней работы.

Не ломай ничего — ни препятствия, ни окружающую среду т. к. чинить это будешь, скорее всего, не ты.

Не разрисовывай стены символикой паркура. Исключением являются специальные зоны для райдеров.

О подборе мест для тренировок.< ... Читати далі »

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 21.05.2007 |Голосов: 0
Вирішив зробити невеличку підбірку сайтів з України на яких ви знайдете багато корисного на тему "Паркур, Трейсери"

1. http://le-parkour.org.ua/ - Сайт про паркур. Один з найвеличніших сайтів України.

2. http://tracers.if.ua - Найбільший форум трейсерів на Україні. Тут вони спілкуються.

3. http://parkour.kiev.ua/ - Найстарший Український сайт про Паркур.

4. http://blackseaninjas.com/ - Сайт команди "blackseaninjas", однієї з найпрофесійніших команд України.

5. http://tracers.od.ua/ - Менше відомий портал трейсері, але всеодно заслуговує уваги.

6. http://south.tracers.ru/ - Паркур в м. Миколаїв.

Думаю це вам допомож ... Читати далі »

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 21.05.2007 |Голосов: 2
Коли мені задають питання: "А хто тебе вчив? Хто розказав про паркур?" - я усміхаюсь. Мені ніхто не вірить, що самому до цього прийте - це реально.

Отже почну все з самого початку в хронологічній послідовності.

Кінець березня - початок квітня 2006 року.
Простий хлопчак по кличці Кузя дума чим зайнятися. Згадалось як цієї зими він разом з своїм друганом Флешом у Карпатах (точніше це було в Яремче) носились як придурки, стрибали з горба на горб, долали високі перешкоди, стрибали сальтом з забору в сніг. "Це мене пре!" - подумав він. "Напевне ж є такий вид спорту". Маючи вдома інтернет і прописавши в гуглі нехитре словосполучення "городскои екстрім" він отримав сотні сторінок з ключовими словами "паркур", "трейсери", "ваульти". Почалось ознайомлення з паркуром і перші спроби. Перші тренування на місцевому стадіоні. На 2 тренуванні цим зацікавився його друг Вовік. Перший його стрибок з забору був не ... Читати далі »

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 21.05.2007 |Голосов: 3
В парку Терещенка ростуть вікові екзотичні дерева.

Вже давно в Андрушівці дід Каленик не скликає лебедів для годування, а в парку, який посадив і зростив тут відомий цукрозаводчик Артемій Терещенко і до сьогодні панує аура краси, спокою і затишку. Ті ж озера, біля яких любила відпочивати сім’я Терещенків. Свого часу сюди приїздила житомирська поетеса Людмила Волошка і милувалась цим краєвидом...

Сюди щороку прилітають лебеді...

Вже давно в Андрушівці дід Каленик не скликає лебедів для годування, а в парку, який посадив і зростив тут відомий цукрозаводчик Артемій Терещенко і до сьогодні панує аура краси, спокою і затишку. Ті ж озера, біля яких любила відпочивати сім’я Терещенків. Свого часу сюди приїздила житомирська поетеса Людмила Волошка і милувалась цим краєвидом. Пізніше в її творчих спогадах з’явився і дід Каленик, який працював в маєтку Терещенка, і величні білі птахи, з якими, кажуть, він умів навіть спілкуватися.

- Цього рок ... Читати далі »

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 20.05.2007 |Голосов: 2
Коротка інформація про нашу команду, а точніше про кожного з нас.

1. Kuzia_T. (Кузьменко Роман) Створив цю команду. Тренуюється з Квітня 2006 року. Вже дечому і навчився. Займається Паркуром для себе. Дуже великий ледащо! :)

2. Chiar. (Журавель Артур) Ну, Chiar просто геній в любому виді спорту. Він є найпрогресивнішим трейсером. Але не любить нічого робити на людях. В команді один із перших.

3. Korinf. (Корніцький Дмитро) Прийшов у команду у травні! Коронний трюк - Рейл Фліп! Також любить пострибати і придумати щось новеньке.

4. Vovan. (Деркач Володимир) Другий трейсер. Відразу підхопив нову хвилю! Вован це людина, яка робить все задумане! Ну майже все. :)

5. F!@$#. (Книр Віталій) Також в команді майже відпочатку. Це також спортивний "геній". Бек Фліп з першого разу, та щей з місця. Сильний хлопець. І дуже впертий. :)

6. AleXXX. (Поліщук Сашка) Займається порівняно недовго, але вже багато досяг. За один день навчився бе ... Читати далі »

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 20.05.2007 |Голосов: 1
Чому люди звикли обходити перешкоди? Напевне всі слідують приказці, за якою розумний гору обійде, а не піде через неї. Але знайшлася людина, яку звали Давід Белль (David Belle), яка мала свою точку зору, і яка завжди ходила по прямій, не звертаючи уваги на перешкоди. Для нього їх просто не існувало,чого вартує тільки одна фраза немає меж, є тільки перешкоди яка стала своєрідним правилом життя людей які називають себе трейсерами (англ. tracers) і займаються вони мистецтвом вигаданим в маленькому містечку Лісс (Lisses) недалеко від Парижу у франції групою молодих людей, на чолі з родоначальником Давідом Беллем.

Паркур - (франц. Le Parkour - полоса перешкод, розмовне ПК) - це стиль життя, який означає свободу від межнашого життя, свободу від перешкод. Любителі паркуру просто рухаються не так як всі . Вони зіскакують з сходинок, коли нормальна людина перебирає їх одну за одною, перескакують паркан, коли нормальна людина іде до воріт, і взагалі намагаються рухатись якомога красив ... Читати далі »

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 20.05.2007 |Голосов: 1
Лебединці

Село Лебединці, від дня свого заснування, тепер стоїть на третьому місці. Перше населення було біля хутора. Там була долина, яка називалася "Криничка". Від цього хутора, попід вчорайшанським лісом, йшла дорога на Паволоч і називалася вона Бердичівським шляхом (в народі "Чумацьким Шляхом"). А біля цього шляху було озеро, яке називалось "безодня".

Струмок, біля якого розмістилося теперішнє населення починається на лебединських полях з болота, яке називалося "Святим озером". Біля цього озера одне з урочищ, на схід від села, називається "Церковним", або по народному "хрести".

На це поле перемістилися люди, які залишилися живими після знищення татарами першого поселення, яке називали "хуторище". В урочищі "церковище" знаходяться кам'яні хрести, закопані в землю, щоб не заважали обробітку землі. Однтм з яких, із слов'янським написом 1666 року, залишився на поверхні землі до 1941 року. За легендою, давнє село і церква теж були спалені татарами, а люди розігнані, п ... Читати далі »

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 20.05.2007 |Голосов: 0
Герб і прапор Андрушівки

Андрушівка – місто над річкою Гуйвою, районний центр Житомирської області. Перші згадки про поселення під такою назвою датуються ще 1683 р. Від 1848 р. в Андрушівці почав діяти цукровий завод (перший на території сучасної Житомирської області). Завдяки розвитку цієї галузі село 1859 р. віднесли до категорії містечка. Статус міста поселення отримало 1975 р. Оскільки Андрушівка раніше не використовувала власного герба, тому для міста було опрацьовано нові проекти символів (автор – А. Гречило), які сесія міської ради затвердила 2 вересня 2003 р.

Герб Андрушівки: у червоному полі золотий андріївський хрест, вгорі – квітка ромашки зі срібними пелюстками та золотим осердям, обабіч – по срібній пірамідці цукру в золотій обгортці, внизу – срібна чаша, з якої виходить синє полум'я зі золотим обра ... Читати далі »

1-10 11-11