Andrushivka

Вы пришли как Гості
Ваш IP адрес: 18.117.148.105
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.04.2024 09:52

Вітаємо Вас, Гості, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Червень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Друзья сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Ви чули колись про місто Андрушівка?
Всього відповідей: 526

Популярные тэги

скачать бесплатно антивирус, карта Житомира, телефонный справочник г. Киева,Андрушівка Фото Відео, Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » 2007 » Червень » 11
АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 11.06.2007, 13:28 | Раздел: Новини м. Андрушівки

Спекотна погода кличе до водойм

Нинішній травень - червень виявилися надзвичайно спекотними. Кожен господар про дощ, бо вболіває за майбутній врожай овочів та фруктів. А дітлахів у цей час не відтягнути води. Звідусіль вони поспішають до природних водойм, щоб захиститися неймовірної спеки.
Про стан водойм у нашому Андрушівка можна говорити лише смутком та тривогою. За здоров’я дітей, там купаються.
На загальновідомому міському пляжі в районі Стаськової греблі підходи до води заросли очеретом, на березі легенького вітерцю тріпочуться різнокольорові целофанові пакети, скрізь валяються пусті пляшки з-під води. Боляче дивитися на водне плесо, яке майже повністю заросло водоростями.
Не в кращому стані пляж Гаряча, що поблизу цукрозаводу. Крім того, тут настільки забруднене повітря, що бажаючих позагоряти чи скупатися майже немає. На березі Каспію в Гальчині відпочивають дорослі діти. Але невеличке водне плесо поблизу моста не всіх бажаючих. Та й воно зменшується з кожним роком.
Чи не час органам місцевого самоврядування подбати про обладнання місць для купання, адже літо лише починається.

Наталка БАСАЛИГА

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 11.06.2007, 13:25 | Раздел: Новини м. Андрушівки

Одержали нове медичне обладнання

Нещодавно за сприянням голови районної державної К.І. Курсон та головного лікаря ЦРЛ Д.Т. Бойка п’ять лкувальнох закладів андрушівського району отримали подарунки – комплекти медичного обладнання.
Сільські лікарські амбулаторії Волиці та Гальчина поповнилися обладнанням на суму 128 тис. грн., а фельдшерсько-акушерські пункти Степка, Великих Мошківець, Нової Котельні на 32-35 тис. грн. кожна. Це дасть змогу хворим отримувати необхідну медичну допомогу ЄAaна місцях.
Треба сподіватись, що найближчим часом аналогічне сучасне обладнання буде в усіх селах. А в даний час в приміщеннях усіх медичних закладів андрушівського району необхідно провести ремонти.

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 11.06.2007, 13:23 | Раздел: Новини м. Андрушівки

ПІШКИ ЧИ АВТОБУСАМИ?

Знову літо – знову старі проблеми: автобуси по місту їздять з перебоями, кажуть, що такі рейси зовсім відмінять. Чи правда це?

З листа до редакції газети «Новини Андрушівщини»
жителів с. Лісівки.

Прокоментувати ситуацію ми попросили заступника голови правління ВАТ «Андрусівське АТП 11838» І.Ф. Шкльоду. Ось що сказав:
«У зв’язку з різким підвищенням на паливно-мастильні матеріали, запасні ЄAa, великою збитковістю міських автобусних маршрутів, яка за чотири нинішнього року склала понад 50 тисяч гривень, з 1 червня ц.р. автобуси працюють з 6год. 45хв. до 9год. 15хв. та з 15год. 45хв. до 18год. 15хв.
У суботу т неділю автобуси на міських маршрутах працюватимуть, як раніше.»

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 11.06.2007, 13:20 | Раздел: Новини м. Андрушівки

ПОВЕРНУЛИСЯ З ПЕРЕМОГОЮ

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей вихованці Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи керівництвом тренера Романського О.М. взяли участь у обласному футбольному фестивалі сільських школярів «Даруймо радість ЄAa, який проходив у м. Житомирі. андрушівчани у напруженій боротьбі зайняли друге місце одержали медалі.

Сергій ЦІЗАР

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 11.06.2007, 13:17 | Раздел: Новини м. Андрушівки

Цілюще джерело

До одинокої кринички, що знаходиться в лісі, часто приходять мешканці навколишніх сіл та з Андрушівка. Старожили розповідають, що тут вода не проста, вона лікує тяжкохворих, заживлює невиліковні рани, всім, хто її п’є, додає бадьорості та сили.
Минулого понеділка ще зранку до цілющого джерела звідусіль почали сходитися люди. Якщо раніше криничка була малопомітною і потрапляли до неї лише тоді, коли місцеві жителі вказували шлях, то зараз туди через водойму веде новий місточок, а місце навколо і сама криничка облагороджені вмілими руками нехворощанців, зокрема М.М. Махінчука та за сприянням Андрушівського лісництва.
Сільський голова Гетьман В.М. разом з місцевим священиком ієреєм Сергієм доклали немало зусиль, щоб цілюще джерело мало належний вигляд. Мальовничий лісовий краєвид грамотно доповнюють нові лавочки та столи, де відвідувачі мають змогу відпочити в затінку красенів дубів.
В церемонії освячення кринички брала участь голова андрушівської районної адміністрації К.І Курсон. Спілкуючись із сельчанами, вона сказала, що доки наші люди будуть очищати криниці і цілющі джерела, тримати їх в такій святості, до того часу й існуватиме український православний народ, його державність і віковічна самобутність.

Марія КОБИЛЯНСЬКА

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net