Andrushivka

Вы пришли как Гості
Ваш IP адрес: 18.221.41.214
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 24.04.2024 16:05

Вітаємо Вас, Гості, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Друзья сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Ви чули колись про місто Андрушівка?
Всього відповідей: 526

Популярные тэги

скачать бесплатно антивирус, карта Житомира, телефонный справочник г. Киева,Андрушівка Фото Відео, Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Главная » Новини м. Андрушівки
АвторАвтор: Vileon | ДатаДата: 10.04.2012, 21:38 | Раздел: Новини м. Андрушівки

30 березня в Крилівці відбувся районний семінар-практикум бібліотечних працівників, на якому зверталась увага на сучасні форми і методи роботи з юними читачами. Про це говорили фахівці районної бібліотеки В. А. Захарченко, О. В. Мігунова, А. М. Шишко, О. Ю. Люх.
Перед початком семінару сільський голова В. К. Бушинський розповів про історію села Крилівка, досягнення й проблеми його жителів. Місцева влада підтримує й допомагає бібліотеці, яка знаходиться в приміщенні сільської ради. Завдяки старанням бібліотекаря Моргалюк P. M. три кімнати, які займає культосвітній заклад, перетворилися на затишні, привітні острівки книжкових скарбів. За кошти сільської ради придбали літературу в 2010 році на суму 3 тис. грн., в 2011 - більш як на 2 тис. грн. Передплачують для бібліотеки періодичні видання, купили телевізор, DVD-плейер. В кімнатах замінено вікна, придбано нові штори. Бібліотекар завжди знаходить підтримку у сільського голови, коли треба вирішувати якісь невідкладні завдання. Складовою семінарського заняття було проведення з учнями місцевої школи екологічної години "Несіть добро у світ природи”. Діти читали вірші про природу, співали пісні, відповідали на запитання екологічної вікторини. Директор районної бібліотеки Н. В. Шпаківська подякувала дітям за любов до рідної природи і висловила впевненість, що і в майбутньому вони залишаться надійними захисниками довкілля. На завершення семінару його учасники відвідали музейну кімнату історії села. Гостей заворожило розмаїття вишитих рушників, серветок, вишиванок, старовинних речей домашнього вжитку. Господинею цього скарбу людського є вчителька місцевої школи Шинкарук Л. Ф., яка з любов’ю і гордістю, захоплено розповідала про кожну музейну річ, за що бібліотекарі були їй щиро вдячні. . Учасники семінару залишали гостинну Крилівку з приємними враженнями і набутим досвідом.

Лілія Шуйська,
методист районної бібліотеки

АвторАвтор: Vileon | ДатаДата: 09.04.2012, 21:40 | Раздел: Новини м. Андрушівки

«Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, пробудити в їх серцях почуття гордості і власної гідності - це перша заповідь виховання».
Саме цими словами В. О. Сухомлинського керуються наші педагоги, прагнучи створити умови, в яких кожна дитина повірить у себе та свої можливості, матиме змогу відчути радість від досягнутого, бажання і надалі наполегливо працювати над собою. В цьому навчальному році завдяки послідовній, творчій праці вчителів і учнів наші гімназисти здобули рекордну кількість перемог: 47 учнів вибороли 82 призових місця на районних і 13 - на обласних предметних олімпіадах. 5 квітня в районному будинку культури ми провели традиційне вшанування переможців, не забули і про наших спортсменів. З привітальним словом до присутніх в залі батьків, вчителів, учнів звернулася директор гімназії А. Л. Михайловська, яка наголосила, що діти навчаються у закладі нового типу, де створені всі умови для виявлення та розвитку їх високого інтелектуального потенціалу. Церемонія нагородження була хвилюючою. Наші вихованці дякували вчителям за науку, з гордістю піднімалися на п’єдестал слави і фотографувалися на згадку (фото). Найбільших успіхів досягли Ксенія Пастовенська, Богдана Логвинова, Ольга Якимчук, Маргарита Борисова, Анастасія Омельчук, Олег Байбула. А Ярослав Казмірчук не тільки здобув найбільше перемог на районних та обласних олімпіадах, а й став призером Всеукраїнського конкурсу «Мирний космос» та Всеукраїнського колоквіуму школярів «Космос. Людина. Духовність» і отримав статус дійсного члена Малої Академії Наук. Ведучі вечора вчителі Л. С. Пилипчук і В. Г. Трикуліч назвали імена педагогів, які дають гімназистам глибокі знання. Це С. В. Рудюк, О. В. Василюк, Н. Г. Король, Н. А. Петрук, М. В. Півень, С. М. Казмірчук, Т. Г. Луцюк, Н. В. Островська, В. В. Захарчук, О. М. Омельчук, Л. В. Борисова, І. П. Пташник, А. Л. Михайловська, В. В. Повальчук, Ю. Д. Заблоцький, І. А. Король, О. І. Палій, І. А. Печерський, Н. В. Здан, С. В. Дячок, О. Ю. Проценко, Т. М. Толікова, С. Л. Кирилюк, І. В. Ямкова, О. П. Самусь, В. І. Мамінчук, В. О. Рудюк, О. М. Корніцька, В. Г. Трикуліч, М. В. Сірий. Особливого піднесення святу надала концертна програма, підготовлена учнями гімназії та їх наставниками. Линули пісні у виконанні ансамблю «Зернятко» (керівник Костюк І. В.). Юні артисти кружляли у запальних танцях, кмітливість і винахідливість продемонструвала команда КВН. Учасники і гості заходу вкотре переконалися, що Андрушівська гімназія - це світлий острівець у бурхливому життєвому морі, де дітям завжди затишно і цікаво, звідси вони стартують у велике життя з набутим багажем знань.

Ольга Весельська,
заступник директора
Андрушівської гімназії

АвторАвтор: Vileon | ДатаДата: 08.04.2012, 21:36 | Раздел: Новини м. Андрушівки

У минулу п’ятницю, 6 квітня, відбулася десята сесія районної ради шостого скликання, на яку, крім народних обранців, запрошувалися голова райдержадміністрації Б. В. Мазур, заступники, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації, керівники підприємств, організацій, установ. Участь у зібранні взяла також заступник керуючого справами, начальник оргвідділу Житомирської обласної ради Н. І. Дишлева.
Перед тим, як депутати приступили до розгляду питань, які стояли на порядку денному, слово для інформації про результати виборів депутата Андрушівської районної ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 2 (смт. Червоне), які відбулися 26 січня 2012 р., надали голові Андрушівської районної виборчої комісії Т. В. Пашинській. Вона привітала О. В. Кирилюка - директора ПАТ «Червонський цукровик», з обранням його депутатом районної ради. Йому вручили посвідчення та депутатський значок, побажали успіхів у роботі. У першому питанні порядку денного сесії із звітом про виконання Програми економічного та соціального розвитку району за 2011р. та здійснення райдержадміністрацією делегованих районною радою повноважень виступив голова райдержадміністрації Б. В. Мазур. Він, зокрема, проаналізував, як спрацювали в минулому році різні галузі народного господарств району, відзначив позитивні тенденції, які закріпилися у народногосподарському комплексі Андрушівщини, розвитку соціальної сфери, зупинився на проблемах, котрі потрібно невідкладно вирішувати (звіт голови райдержадміністрації Б. В. Мазура читайте в наступному номері). Про районну Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 рр. та про районну Програму «Молодь і родина Андрушівщини на 2012-2016 рр.» інформував заступник голови районної ради В. Б. Шпаківський. Начальник Андрушівського районного відділу УМНС України в Житомирській області М. В. Кобилинський вів мову про хід виконання районної Програми протипожежної безпеки на 2011-2015 рр. Начальник управління держветмедицини району М. Р. Глухов інформував присутніх про внесення змін до Програми оздоровлення території Андрушівського району від сказу на 2010-2012 рр. Про виконання Програми підтримки комунального підприємства «Редакція районної газети «Новини Андрушівщини» Андрушівської районної ради» на 2011 рік та затвердження такої ж Програми на 2012-2015 рр., а також про внесення змін до Програми підтримки комунальної установи «Трудовий архів Андрушівської районної ради на 2011-2014 рр.» інформував заступник голови райради В. Б. Шпаківський. Редактор КП «Андрушівська редакція радіомовлення «Світанок» Ю. В. Пально звітувала про виконання Комплексної цільової програми підтримки районного радіомовлення «Світанок» на 2009-2011 рр. Нова програма підтримки затверджена на 2012-2014 рр. Про внесення змін до районного бюджету інформувала начальник фінансового управління РДА Н. О. Суботенко. Начальник відділу Держкомзему в Андрушівському районі П. В. Масира розповів про методику розрахунку оплати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селища, міста району, та пропорції її розподілу. На сесії депутати розглянули ряд інших питань комунальної власності. З усіх питань, котрі обговорювались, були прийняті відповідні рішення.

Валентина Василюк

АвторАвтор: Vileon | ДатаДата: 07.04.2012, 21:34 | Раздел: Новини м. Андрушівки

Продукцію ТМ "Золотава” добре знають і цінують не лише на Україні, а й далеко за її межами. Про здобутки ТОВ "Андрушівський маслосирзавод” ми попросили розповісти генерального директора Оксану Юріївну Матвієнко.
Андрушівський маслосирзавод має сорокалітню історію та славні традиції. Підприємство створено в 1971 році й протягом усієї своєї діяльності завжди було серед лідерів району, а за потужністю посідало друге місце в області. У 2000 році колектив поповнився новими перспективними кадрами, які дали поштовх до нових звершень. Завод було реорганізовано і перейменовано в ТОВ "Андрушівський маслосирзавод”. Народна мудрість говорить: "Хто працює, той і має”. Саме з цим гаслом підприємство запрацювало на повну потужність і вийшло на якісно новий сучасний рівень. Головне - не зупинятись на досягнутому, а йти вперед, впроваджувати новітні технології, нові ідеї. Зараз на підприємстві працюють 463 чоловік. До речі, в 2002-2004 рр. завод було визнано "Кращим роботодавцем року”. ТОВ "Андрушівський маслосирзавод” приймає і переробляє 150 т молока за добу. В сезон "великого” молока підприємство може переробляти його вдвічі більше. Молоко закуповуємо в трьох областях, двадцяти районах. Виплати здавачам проводяться вчасно - двічі на місяць. На підприємстві є 42 власні автомобілі, 32 з яких - молоковози. Відкрито понад 30 молочних пунктів, оснащених сучасними холодильними установками та іншим необхідним обладнанням. Завод активно працює над розширенням асортиментної групи молочних продуктів. Нині виробляємо 13 видів сиру твердого, 21 вид спредів, 4 види масла, пасти рослинно-вершкові, сухе молоко та суху сироватку. Активно діє та розвивається дистрибуція, яка охоплює Київ, всі обласні центри України, Молдову, Грузію, Азербайджан, Узбекистан, Вірменію. Підприємство є активним учасником різноманітних виставок-ярмарків. Результатом наполегливої праці дружного колективу стали високі нагороди: 16 золотих, 2 срібні та 3 бронзові медалі. Завод відзначено громадським знаком якості "Вища проба” та міжнародною нагородою "Європейська якість” за випуск високоякісної продукції, яка відповідає європейським зразкам. ТОВ "Андрушівський маслосирзавод” є активним учасником загальнодержавної виставкової акції "Барвиста Україна” та міжнародної виставки-ярмарку "Агро”. Підприємство має диплом і відзнаку "Лідер харчової та переробної промисловості”, тричі було переможцем регіонального конкурсу "100 кращих товарів”. Слід відзначити, що займаємося ми і благодійною діяльністю, спрямовуємо кошти на розвиток Андрушівки, допомагаємо дітям-сиротам, інвалідам, ветеранам війни та праці. Тільки у 2011 році на благодійні цілі витрачено 12,5 тисячі гривень.
Ефективне вирішення проблем зростаючого виробництва - результат злагодженої роботи працівників усіх ланок підприємства, які виробляють продукцію, керуючись гаслом "Зроблено з душею”. Саме тому молочні продукти під ТМ "Золотава” мають заслужену довіру споживачів. І це завдяки спільним зусиллям керівництва, інженерно-технічних працівників, всіх робітників, які дорожать честю підприємства.

АвторАвтор: Vileon | ДатаДата: 01.04.2012, 19:25 | Раздел: Новини м. Андрушівки

Коли на порозі будинку літньої жительки с.Тарасівки Андрушівського району з’явилися троє гамірливих жінок та дитина, господарка навіть розгубилася. Та й було від чого. Адже візитерки наперебій одна одній почали пропонувати пенсіонерці придбати у них килими за помірними цінами.
Поки одна розповідала про свій товар, інша штурхала господарку з другого боку, аби та зглянулася на запропоноване нею. А з-за спини обох торговок вже визирала третя, яка переконувала, що має найоригінальніший і дуже цінний килим. І так вони затуркали голову бідній господарці, що та й не вгледіла, як хтось таки пробрався до її будинку.
Ледь відкараскавшись від нав’язливих пропозицій та вмовлянь, пенсіонерка поспіхом закрила двері свого будинку, а торговки, щось голосно гелгочучи, пішли геть з подвір’я домогосподарства.
Оговтавшись за якусь мить та відчуваючи щось недобре, літня господарка кинулася перевіряти в одній з кімнат будинку схованку, де зберігала грошові заощадження. Проте всі 22 тисячі гривень, які жінка тривалий час потроху відкладала, безслідно зникли. Зрозумівши, що її надурили, жертва шахрайок зателефонувала до міліції.
Зазвичай, розкрити такого роду злочини та затримати шахраїв – справа доволі важка, адже, як правило, жертви не запам’ятовують прикмет своїх кривдників. А ті, в свою чергу, після чергової шахрайської оборудки чимскоріше накивають п’ятами подалі від місця скоєння злочину. Проте цього разу не пощастило таки аферистам. Далеко втекти їм не вдалося.
В Андрушівському районі були затримані два автомобілі, «Москвич» і ВАЗ-2106, в яких знаходилося 9 осіб. Серед них чоловіки та жінки різного віку. Під час огляду правоохоронці вилучили у них ту саму суму грошей, яка зникла у мешканки с.Тарасівки. А сама вона впізнала серед затриманих тих торговок, які завітали до її подвір’я під приводом продажу килимів.
За таких обставин усіх затриманих було доставлено до райвідділку міліції, де встановлено, що всі вони є жителями Запоріжжя. А ось що їх привело на Житомирщину, а також чи причетні затримані до низки інших подібних злочинів, учинених на території нашої області, наразі з’ясовують працівники міліції.
Шановні громадяни! Якщо ви стали жертвою шахраїв і на наведених вище фотографіях упізнаєте когось зі своїх кривдників, повідомте про це до найближчого відділу міліції особисто чи за номером телефону (04136) 2-18-61 або 102.

Ольга Номерчук,
СЗГ УМВС України
в Житомирській області

АвторАвтор: Vileon | ДатаДата: 27.03.2012, 19:32 | Раздел: Новини м. Андрушівки

Двоє жителів Андрушівського району Житомирщини суботнього дня вирішили провести час у лісі, на свіжому повітрі. Втім, нічого особливого для нашого краю у цьому й немає. Хіба що тільки те, що для гарного відпочинку парубки прихопили з собою близько двох стаканів марихуани. Втім завадили такому їх дозвіллю бійці спецпідрозділу «Беркут», які входили до складу мобільних груп по профілактичному відпрацюванню території району.
Як розповів командир взводу роти міліції особливого призначення при УМВС Юрій Пушкарук, любителів зелених насаджень, і в прямому, і переносному сенсі, бійці помітили у лісовому масиві, патрулюючи одну з вулиць на околиці райцентру. Увагу міліціонерів привернув той факт, що забачивши патрульний автомобіль, хлопці заметушились і щось терміново викинули подалі від себе. Як згодом з’ясувалось, в обох було що приховувати від сторонніх очей.
Наблизившись до парубків, правоохоронці поцікавились метою ранкового відвідування лісу, на що скільки-небудь вмотивованої відповіді не отримали. На наступне запитання про наявність при собі заборонених предметів, обоє «лісовиків» взагалі відмовчувались. Така невпевнена поведінка та ще специфічний запах, який супроводжує вживання певної групи наркотичних засобів, переконали міліціонерів провести поверхневий огляд. І, як виявилося, недарма. У кишені одного з чоловіків було виявлено паперовий згорток з характерною сировиною, за зовнішніми ознаками дуже схожою до марихуани.
Ще один такий же пакунок знайшовся у мопеді, на якому хлопці приїхали до лісу. Належить транспортний засіб іншому учаснику дуету.
Уже після приїзду слідчо-оперативної групи Андрушівського РВ УМВС України в Житомирській області затриманні таки спромоглися пояснити свою зустріч.
- Я зателефонував другу, ми збиралися відпочити на природі. Зустрілись, пригостив його «травою», покурили. – Розповідає один із затриманих.
Як з’ясувалось, саме недопалку дурманячої цигарки й намагалися позбутися чоловіки, забачивши патруль «Беркуту». Втім вилучених згодом в обох парубків близько 40 грам марихуани вистачило б, щонайменше, на півроку такого небезпечного для здоров’я відпочинку. Тож працівники міліції задокументували всі обставини та доставили затриманих до Андрушівського райвідділу, а небезпечну сировину вилучили та направили на експертне дослідження. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.
У домогосподарстві іншого жителя одного з сіл району, розповів начальник Андрушівського РВ УМВС Володимир Бенедюк, працівники міліції у ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання також виявили незаконне зберігання наркотиків. У підсобному приміщенні оперативники знайшли закопаний пакунок з подрібненою рослинною масою, а у самому будинку – пристрій для вживання наркотичних засобів. І навіть гість господаря приніс з собою зілля, за його словами петрушку, аби полікувати зуби. Втім ззовні вона більше схожа на коноплі. Нині це з’ясовують експерти, а сам підозрюваний розповідає, що він не наркоман, а так, задля розваги, покурює.
Після проведення відповідних перевірок та експертних досліджень буде прийнято рішення щодо відповідальності чоловіка за такі забавки. До речі, у нього уже є сумний досвід відбування кримінального покарання.
Загалом же, працівники міліції констатують, що проведення профілактичних заходів має позитивний результат у попередженні вчинення злочинів та правопорушень, а відтак триватимуть вони і надалі.
 
Алла Ващенко,
СЗГ УМВС України
в Житомирській області

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 11.06.2007, 13:28 | Раздел: Новини м. Андрушівки

Спекотна погода кличе до водойм

Нинішній травень - червень виявилися надзвичайно спекотними. Кожен господар про дощ, бо вболіває за майбутній врожай овочів та фруктів. А дітлахів у цей час не відтягнути води. Звідусіль вони поспішають до природних водойм, щоб захиститися неймовірної спеки.
Про стан водойм у нашому Андрушівка можна говорити лише смутком та тривогою. За здоров’я дітей, там купаються.
На загальновідомому міському пляжі в районі Стаськової греблі підходи до води заросли очеретом, на березі легенького вітерцю тріпочуться різнокольорові целофанові пакети, скрізь валяються пусті пляшки з-під води. Боляче дивитися на водне плесо, яке майже повністю заросло водоростями.
Не в кращому стані пляж Гаряча, що поблизу цукрозаводу. Крім того, тут настільки забруднене повітря, що бажаючих позагоряти чи скупатися майже немає. На березі Каспію в Гальчині відпочивають дорослі діти. Але невеличке водне плесо поблизу моста не всіх бажаючих. Та й воно зменшується з кожним роком.
Чи не час органам місцевого самоврядування подбати про обладнання місць для купання, адже літо лише починається.

Наталка БАСАЛИГА

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 11.06.2007, 13:25 | Раздел: Новини м. Андрушівки

Одержали нове медичне обладнання

Нещодавно за сприянням голови районної державної К.І. Курсон та головного лікаря ЦРЛ Д.Т. Бойка п’ять лкувальнох закладів андрушівського району отримали подарунки – комплекти медичного обладнання.
Сільські лікарські амбулаторії Волиці та Гальчина поповнилися обладнанням на суму 128 тис. грн., а фельдшерсько-акушерські пункти Степка, Великих Мошківець, Нової Котельні на 32-35 тис. грн. кожна. Це дасть змогу хворим отримувати необхідну медичну допомогу ЄAaна місцях.
Треба сподіватись, що найближчим часом аналогічне сучасне обладнання буде в усіх селах. А в даний час в приміщеннях усіх медичних закладів андрушівського району необхідно провести ремонти.

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 11.06.2007, 13:23 | Раздел: Новини м. Андрушівки

ПІШКИ ЧИ АВТОБУСАМИ?

Знову літо – знову старі проблеми: автобуси по місту їздять з перебоями, кажуть, що такі рейси зовсім відмінять. Чи правда це?

З листа до редакції газети «Новини Андрушівщини»
жителів с. Лісівки.

Прокоментувати ситуацію ми попросили заступника голови правління ВАТ «Андрусівське АТП 11838» І.Ф. Шкльоду. Ось що сказав:
«У зв’язку з різким підвищенням на паливно-мастильні матеріали, запасні ЄAa, великою збитковістю міських автобусних маршрутів, яка за чотири нинішнього року склала понад 50 тисяч гривень, з 1 червня ц.р. автобуси працюють з 6год. 45хв. до 9год. 15хв. та з 15год. 45хв. до 18год. 15хв.
У суботу т неділю автобуси на міських маршрутах працюватимуть, як раніше.»

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 11.06.2007, 13:20 | Раздел: Новини м. Андрушівки

ПОВЕРНУЛИСЯ З ПЕРЕМОГОЮ

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей вихованці Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи керівництвом тренера Романського О.М. взяли участь у обласному футбольному фестивалі сільських школярів «Даруймо радість ЄAa, який проходив у м. Житомирі. андрушівчани у напруженій боротьбі зайняли друге місце одержали медалі.

Сергій ЦІЗАР

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 11.06.2007, 13:17 | Раздел: Новини м. Андрушівки

Цілюще джерело

До одинокої кринички, що знаходиться в лісі, часто приходять мешканці навколишніх сіл та з Андрушівка. Старожили розповідають, що тут вода не проста, вона лікує тяжкохворих, заживлює невиліковні рани, всім, хто її п’є, додає бадьорості та сили.
Минулого понеділка ще зранку до цілющого джерела звідусіль почали сходитися люди. Якщо раніше криничка була малопомітною і потрапляли до неї лише тоді, коли місцеві жителі вказували шлях, то зараз туди через водойму веде новий місточок, а місце навколо і сама криничка облагороджені вмілими руками нехворощанців, зокрема М.М. Махінчука та за сприянням Андрушівського лісництва.
Сільський голова Гетьман В.М. разом з місцевим священиком ієреєм Сергієм доклали немало зусиль, щоб цілюще джерело мало належний вигляд. Мальовничий лісовий краєвид грамотно доповнюють нові лавочки та столи, де відвідувачі мають змогу відпочити в затінку красенів дубів.
В церемонії освячення кринички брала участь голова андрушівської районної адміністрації К.І Курсон. Спілкуючись із сельчанами, вона сказала, що доки наші люди будуть очищати криниці і цілющі джерела, тримати їх в такій святості, до того часу й існуватиме український православний народ, його державність і віковічна самобутність.

Марія КОБИЛЯНСЬКА

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 24.05.2007, 18:21 | Раздел: Новини м. Андрушівки

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Голови районної ради
Від 15 травня 2007 року №18
Про скликання восьмої сесії районної ради п’ятого скликання

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати восьму сесію районної ради п’ятого скликання 29 травня 2007 року о 10 годині в залі засідань районної ради.
На розгляд сесії винести такі питання:

1. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 1-й квартал 2007 року.
2. Про внесення змін до районного бюджету на 2007 рік.
3. Про затвердження розпоряджень голови районної державної адміністрації.
4. Питання комунальної власності.
4.1 Про проведення паспортизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Андрусівського району.
4.2 Про внесення змін до рішення шостої сесії районної ради п’ятого скликання «Про управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Андрусівського району» від 05.01. 2007 року.

На сесію запросити депутатів обласної ради, закріплених за Андрусівським районом, голову, заступників голови, начальників управлінь та відділів районної державної адміністрації – міського, селищного, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій району.

Заступник голови районної ради
О. В. Мельник

Джерело – районна газета «Новини Андрушівщини»
E-mail: gazeta@an.zt.ukrtel.net

АвторАвтор: Лицар | ДатаДата: 21.05.2007, 21:24 | Раздел: Новини м. Андрушівки

11 травня в Андрушівці проходили 14 обласні зональні ігри серед працівників Охорони здоров"я. В них брали участь команди медиків з 4 районів - Андрушівського, Попільнянського, Брусилівського та Ружинського. З привітанням до учасників ігор звернулися начальник відділу у справах сім"ї, молоді та спорту Ю.А. Олексюк і головний лікар Андрушівської центральної районної лікарні Д.Т. Бойко. На стадіоні "Колос" було піднято прапори - державний та спортивного товариства "Спартак", під егідою якого проходили ігри. За доброю украхнською традицією командам-учасницям були вручені короваї.

Близько 100 спортсиенів-медиків наполегливо боролися за право вийти у фінал. Наша команда перемогла у змаганнях з волейболу, міні-футболу, шахів, шашок, армреслінгу. Попільнянці були кращими у настільному тенісі та легкоатлетичному кросі. А брусилівці посіли 1-е місце у гирьовому виді спорту.

Сергій Цізар

« 1 2 3